Qui som

SOM 4 ESCOLES CATALANES…

… laiques, concertades, de Barcelona, amb més de 60 anys d’experiència de la millor tradició pedagògica, unides per un mateix projecte educatiu, Inspirem Persones, i que formem part de la Fundació Els Arcs. Volem proporcionar als teus fills les eines que necessiten per arribar a ser les persones que volen ser a la vida i canviar el món.

Peter Pan

0-12 anys / Sarrià
Llar d’infants, infantil i primària.

Lys

0-12 anys / El Putget / El Farró
Llar d’infants, infantil i primària.

Nausica

0-12 anys / Sant Gervasi / Galvany
Llar d’infants, infantil i primària.

Els Arcs

12-16 anys / Sant Gervasi
Educació secundària

INSPIREM PERSONES…

… és una metodologia pedagògica que apliquem a les escoles amb l’objectiu primordial d’inspirar a l’alumnat a ser les persones que volen ser a la vida. Una metodologia que els ajuda a obtenir les eines necessàries per adaptar-se a la societat del futur i tenir la capacitat i els recursos per canviar el món en el qual viuran.

Per assolir-ho, posem l’alumne al centre a través d’un aprenentatge vivencial, personalitzat i inclusiu, que el permeti empoderar-se i anar assolint els pilars bàsics que el prepararan per a la vida:

// una bona preparació acadèmica
// les competències bàsiques
// el domini de dues llengües estrangeres (anglès i francès)
// l’educació en valors
// i la gestió de les emocions entre moltes altres coses

Moltes de les nostres famílies van ser alumnes de l’escola i ara ens hi porten el seus fills. Si vols conèixer de la seva mà què és el que s’emportaran els teus fills de les nostres escoles fes una ullada a:

Peter Pan – Lys – Nausica / Llar d’infants, infantil i primària /
Els Arcs / Educació secundària /