Benvinguts i benvingudes a l’Escola Lys

0-3 anys / Llar d’infants
Petit Lys 
El Putxet i el Farró Barcelona

3-6 anys / Educació infantil
6-12 anys / Primària
Escola Lys

El Putxet i el Farró Barcelona

12-16 anys / Educació secundària
Escola Els Arcs
El Putxet i el Farró Barcelona

JORNADA DE PORTES SEMPRE OBERTES

T’oferim la màxima flexibilitat horària perquè puguis concertar una entrevista online o presencial i conèixer amb més detall la nostra oferta educativa.

escriviu-nos a:
escolalys@escolalys.cat
Atenció telemàtica personalitzada

Concertar visita

PROJECTE EDUCATIU: INSPIREM PERSONES

L’objectiu de la nostra metodologia educativa és inspirar l’alumnat per ser les persones que volen ser a la vida, amb les eines necessàries per adaptar-se a la societat del futur i canviar el món.

Moltes de les nostres famílies van ser alumnes de l’escola que ara ens porten el seus fills. Això és el que més valoren del que S’EMPORTARAN els seus infants després del seu pas per l’Escola Lys:

Cooperativa de famílies

T’emportes una escola participativa perquè, a banda que és una cooperativa de famílies i, per tant, tothom hi està implicat, els nens i nenes col·laboren activament en el dia a dia de l’escola a través dels càrrecs i les assemblees de classe.

Proximitat

T’emportes una escola propera, plural, inclusiva i familiar, d’una sola línia, la qual cosa afavoreix el vincle entre totes les persones que en formen part i, per tant, que hi hagi un ambient de respecte i confiança que ajuda al creixement emocional i educatiu de tots els nens i nenes.

Aprenentatge vivencial

T’emportes una metodologia activa, basada en l’aprenentatge vivencial i cooperatiu a través del qual es desenvolupa l’esperit crític, la capacitat d’opinió i decisió, l’escolta activa i la implicació personal, de manera que tots els alumnes són protagonistes del seu aprenentatge.

Creativitat

T’emportes un pensament creatiu i obert a partir de la sensibilització i el coneixement de la música i l’art plàstic. I també del gust per la lectura i la escriptura, la curiositat científica i el raonament matemàtic.

Compromesos

T’emportes una escola contemporània, que coneix els problemes de la societat i ofereix les eines per canviar-los, i que participa en projectes solidaris i mediambientals dins el barri i la ciutat.

Cultura catalana

T’emportes una escola arrelada a la cultura catalana que, a partir de la celebració de festes i tradicions i un bon ensenyament de la nostra llengua, permet als infants conèixer i estimar la nostra cultura.

I MOLT MÉS QUE ET PODEM EXPLICAR PERSONALMENT

Sabem que per trobar escola cal informació i molta inspiració. Si ens vols conèixer amb més detall, envia’ns les teves dades en el formulari adjunt i ens posarem en contacte amb tu per concertar una entrevista. O si ho prefereixes, aquí tens la informació per contactar amb l’escola. Moltes gràcies pel teu temps!

Telèfon
93 417 50 79

Email
escolalys@escolalys.cat

Adreça
Carrer Puig-reig, 9 i 13
08006 Barcelona
(Infantil i primària)
Carrer Saragossa, 131
08006 Barcelona
(Petit Lys)

Web
www.escolalys.cat