Benvinguts i benvingudes a l’Escola Peter Pan

0-3 anys / Llar d’infants (Sarrià)
3-6 anys / Educació infantil (Sarrià)
6-12 anys / Primària (Sarrià)

Escola Els Arcs
12-16 anys / Educació secundària
Sarrià (Sarrià – Sant Gervasi)

JORNADA DE PORTES SEMPRE OBERTES

T’oferim la màxima flexibilitat horària perquè puguis concertar una entrevista online o presencial i conèixer amb més detall la nostra oferta educativa.

escriviu-nos a:
escola@peterpan.cat
Atenció telemàtica personalitzada

Concertar visita

PROJECTE EDUCATIU: INSPIREM PERSONES

L’objectiu de la nostra metodologia educativa és inspirar l’alumnat per ser les persones que volen ser a la vida, amb les eines necessàries per adaptar-se a la societat del futur i canviar el món.

Moltes de les nostres famílies van ser alumnes de l’escola que ara hi porten el seus fills. Això és el que més valoren del que S’EMPORTARAN els infants després del seu pas per la Peter Pan:

L’anglès, tret diferencial

El coneixement de l’anglès, com una de les llengües vehiculars de l’escola, possibilita que molts dels nens i nenes arribin a pensar directament en anglès. Un aprenentatge des de ben petits, natural i vivencial que apropa a altres cultures, enriqueix personalment i ha obert moltes portes als exalumnes.

Gestió de les emocions

Una bona gestió de les emocions és clau per treballar l’empatia, controlar la ràbia i les pors, aprofundir en la relació amb els altres i millorar l’autoestima. També és bàsica per motivar-se i obtenir uns aprenentatges sòlids.

Valors

Els valors humans, socials i cívics són essencials per a la vida. A Peter Pan es viuen i es transmeten amb coherència, d’acord amb el projecte educatiu.

Una sola línia

Una escola d’una sola línia, pensada a mida dels nens i nenes de primària. L’atenció personalitzada, afectuosa i propera, afavoreix que l’equip de l’escola pugui acompanyar cada infant segons les seves necessitats en el seu camí personal i acadèmic.

Escola catalana

Una escola catalana, laica i propera, amb una comunitat educativa participativa i oberta.

Creativitat

Metodologies com les caixes de recerca fomenten l’aprenentatge vivencial, el treball en equip, la curiositat, la creativitat i el pensament crític. A l’escola, a més, l’art i la música formen part del dia a dia dels infants.

I MOLT MÉS QUE ET PODEM EXPLICAR PERSONALMENT

Sabem que per trobar escola cal informació i molta inspiració. Si ens vols conèixer amb més detall, envia’ns les teves dades en el formulari adjunt i ens posarem en contacte amb tu per concertar una entrevista. O si ho prefereixes, aquí tens la informació per contactar amb l’escola. Moltes gràcies pel teu temps!

Telèfon
93 418 01 95

Email
escola@peterpan.cat

Adreça
Llar d’infants, infantil i primària:
Carrer Anglí 86/Carrer Immaculada 4
08017 Barcelona

Web
www.peterpan.cat