Benvinguts i benvingudes a l’Escola Els Arcs

12-16 anys / Educació secundària
Escola Els Arcs
Sarrià (Sarrià – Sant Gervasi) Barcelona

16-18 anys / Baxillerat i cicles formatius
Institució Cultural del CIC
Sarrià (Sarrià – Sant Gervasi) Barcelona

JORNADA DE PORTES SEMPRE OBERTES

T’oferim la màxima flexibilitat horària perquè puguis concertar una entrevista online o presencial i conèixer amb més detall la nostra oferta educativa.

escriviu-nos a:
escola@elsarcs.cat
Atenció telemàtica personalitzada

Concertar visita

PROJECTE EDUCATIU: INSPIREM PERSONES

L’objectiu de la nostra metodologia educativa és inspirar l’alumnat per ser les persones que volen ser a la vida, amb les eines necessàries per adaptar-se a la societat del futur i canviar el món.

De la nostra escola de secundària, els nostres alumnes s’emporten:

 

Especialistes en secundària

Som una escola de 3 línies, especialistes en secundària, amb una atenció personalitzada i l’acompanyament d’un professorat competent i implicat.

Idiomes

Els nostres alumnes s’emporten una bona competència en dos idiomes, anglès i francès, que els farà internacionals i els obrirà les portes del món.

Aprenentatge competencial

Els nostres alumnes assoleixen una bona preparació acadèmica per fer front als reptes més immediats de la seva vida i donar resposta a les necessitats de la societat actual.

Valors i acompanyament

Potenciem el creixement personal dels nostres alumnes, partint de l’afecte, els valors i el sentiment de pertinença que els dona seguretat i confiança.

Sensibilitat artística

Afavorim la creativitat com a eina transversal que els ajudarà a entendre i gaudir de la vida amb sensibilitat.

Compromís i sostenibilitat

Som una escola que assumeix un compromís ferm amb la societat i el medi ambient, amb les ganes de canviar el món i els coneixements per fer-ho realitat.

I MOLT MÉS QUE ET PODEM EXPLICAR PERSONALMENT

Sabem que per trobar escola cal informació i molta inspiració. Si ens vols conèixer amb més detall, envia’ns les teves dades en el formulari adjunt i ens posarem en contacte amb tu per concertar una entrevista. O si ho prefereixes, aquí tens la informació per contactar amb l’escola. Moltes gràcies pel teu temps!

Telèfon
93 201 45 98

Email
escola@elsarcs.cat

Adreça
Copèrnic, 34
08021 Barcelona

Web
www.elsarcs.cat