Inspirem Persones

Inspirem Persones, és un projecte educatiu, un moviment inspirador per a totes les famílies de la ciutat.

Quan inspirem a una persona li provoquem una reacció interna a tots els nivells molt enriquidora. Es genera una energia molt positiva, que està plena d’emocions, d’idees, de motivacions i de felicitat, que porta la persona a explorar i a explorar-se, a millorar en la seva evolució personal i a motivar-la a aconseguir els seus reptes personals a la vida.

Inspirem Persones és la nostra metodologia pedagògica que apliquem a les escoles de la Fundació els Arcs amb l’objectiu primordial d’inspirar a l’alumnat a ser les persones que volen ser a la vida. Una metodologia que els ajuda a obtenir les eines necessàries per adaptar-se a la societat del futur i il·lusionar-los per tenir l’energia que fa falta per canviar el món.

És una forma de treballar que precisa tenir una bona organització i un professorat compromès per tal de posar l’alumne en el centre de l’aprenentatge i aconseguir que rebi una atenció personalitzada i inclusiva.

Inspirem Persones implica molta creativitat i experiència pedagògica per tal de preparar les activitats docents perquè aquestes siguin vivencials i inspiradores, i alhora afavoreixen l’assoliment de coneixements, l’aprenentatge dels idiomes, l’educació en valors i la gestió de les emocions, entre moltes altres coses.

INSPIREM PERSONES AL BARRI

En observar com els nostres alumnes gaudeixen de les activitats que marquen el seu aprenentatge i la felicitat que els produeix, ens vam plantejar: i si traslladem tot aquest univers per inspirar també a totes les famílies de la ciutat?

Mestres i alumnes de les escoles de la Fundació Els Arcs dissenyaran activitats i tallers per gaudir en família, experiències amb altes dosis de creativitat, educació en valors, idiomes, etc., per inspirar i per anar a dormir contents havent après com a mínim una cosa nova.

BUQUES ESCOLA…

Si t’agrada aquest enfocament sobre l’educació i estàs buscant escola per als teus fills, descobreix les 4 escoles de la Fundació Els Arcs, a la secció:

BUSQUES PASSAR-T’HO BÉ

Si has entrat al web per passar-t’ho bé amb els teus, aquesta és la teva secció!