Vine a l’enigmalys, la festa de les matemàtiques!

U del zero dos del dos mil vint. La data de la festa que l’escola Lys us està preparant perquè mai més ningú digui que les matemàtiques són avorrides. En tot cas descobrireu que són enigmàtiques, entretingudes, molt divertides i, qui ho anava a dir, també sensorials!

Així són els tallers per a nens i nenes de 0 a 12 anys que viureu a la Festa de les Matemàtiques el proper dissabte 1 de febrer, d’11 a 13-30 h, al centre cívic Vil·la Urània, situat al carrer de Saragossa, 29, de Barcelona. És especialment destacable el taller de matemàtiques sensorials que han organitzat per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.

La festa culmina tot un procés d’aprenentatge vivencial que han portat a terme els alumnes de l’escola Lys, on han treballat les matemàtiques de manera cooperativa, experiencial i estimulant, i que han volgut fer partícips a les persones i botigues del barri amb la iniciativa Enigmalys. 

Durant aquest dies, els alumnes de 5è i 6è han anat penjat cartells amb enigmes matemàtics a l’ascensor de casa seva i a les botigues del barri. Aquells que han volgut acceptar el repte han pogut respondre l’enigma mitjançant les xarxes socials de l’escola, on cada diumenge s’han pogut veure publicades les solucions.

I l’1 de febrer culmina l’enigmaLys amb una gran festa que no et pots perdre perquè demostrarem que els números no són freds, sinó que poden generar moltes emocions!