Sarrià sings for peace

Dijous, dia 30 de gener, l’Escola Peter Pan us proposa cantar a favor de la pau, interpretant tots junts una cançó plena de llum i d’esperança: “Here Comes the Sun”, de George Harrison. La cantada popularcomençarà a les 17.30 h a la Plaça del Consell de la Vila de Sarrià i té el suport del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Aquest projecte s’emmarca en els actes del “Dia Escolar de la No violència I la Pau” que cada any se celebra a tot el món. A l’Escola Peter Pan, l’exercici del diàleg i la bona convivència es practica cada dia perquè és un dels seus puntals educatius.

Amb l’esperit d’inspirar tothom en els valors de la pau, la solidaritat i el respecte als drets humans, han organitzat aquest esdeveniment, que és obert a la ciutat perquè veïns i veïnes, famílies, alumnes, exalumnes i mestres ens sumem a fer més gran aquest desig de pau. 

Ens uneix aquest desig i les ganes d’emocionar-nos cantant conjuntament. Per anar practicant la cançó, premeu damunt l’enllaç: https://vimeo.com/384172819/d26490429 d’on trobareu la pista instrumental, sense veu i amb la lletra, que us ajudarà a afinar-la. 

Here comes the sun, and I say… it’s all right!