L’esperit Peter Pan s’adapta en versió digital

Fa un mes no ens hauríem imaginat que ens tocaria passar per una situació com aquesta, d’haver-nos de quedar a casa, tot buidant l’escola i haver d’obrir finestres virtuals.

Per a l’Escola Peter Pan, l’acompanyament emocional, la proximitat, l’aprenentatge vivencial i manipulatiu han estat sempre els nostres trets essencials; però ens hem hagut de reinventar i adaptar als recursos digitals i telemàtics per poder donar continuïtat al nostre projecte educatiu dia a dia des de casa. Els infants es connecten mitjançant videoconferències amb les seves tutores i amb els/les English teachers. Tot l’equip Peter Pan vetllem perquè els alumnes rebin un acompanyament emocional i un seguiment pedagògic. Cada dia enviem tasques escolars de les diferents àrees per anar assolint les competències de cada curs. Aquestes activitats es complementen amb propostes i reptes més lúdics i creatius. 

Creiem important mantenir unes rutines per organitzar de la millor manera possible el dia a dia: distribuir el temps, fer les activitats de l’escola, jugar, aprendre, cantar, ballar, moure’s, crear, llegir… i també avorrir-se una mica!

Aquests dies tenim una gran oportunitat per desenvolupar l’empatia, la imaginació, la capacitat d’organització, la resiliència i, sobretot, la paciència! Creiem que totes aquestes capacitats i valors els ajudaran en el seu creixement i desenvolupament personal.

A continuació podeu veure un resum de les activitats que proposem als nostres alumnes: https://vimeo.com/405616193