Enverdim Barcelona: canvia el món des del teu balcó

Us heu fixat mai que a Barcelona falten zones verdes si ens comparem amb d’altres ciutats europees? Sabeu que el verd de les plantes no només ens purifica l’aire, sinó que afavoreix la reducció del soroll de la ciutat? I que tothom pot reduir el CO2 de la ciutat plantant les llavors de les fruites que ens mengem a casa?

Els alumnes de l’escola Els Arcs, amb els seus ecodelegats al capdavant i fent equip amb Jordi Magrinyà, creador del projecte www.enverdimbarcelona.cat, t’oferim la possibilitat d’apuntar-te al repte d’enverdir Barcelona des del teu balcó!

Els adolescents som així, només ens cal que algú ens sembri la llavor i nosaltres comencem a treballar! I volem comptar amb la participació del màxim nombre de famílies.

Per tant, el dia 29 de febrer us convidem a venir a la jornada de portes obertes de l’escola Els Arcs que tindrà lloc al carrer de Copèrnic 34 de Barcelona. Coneixereu el projecte de primera mà i us podreu emportar una de les joves plantes que hem plantat en gots de cafè compostables i tetrabricks reciclats. Pebrots, carbasses, pomes, peres, alvocats, raïm, préssecs, mandarines, llimones, etc., no solament faran lluir el vostre balcó sinó que entre tots i totes farem una societat millor lliure de CO2. Us hi esperem!