CReATiViTaT!

La creativitat, la “soft skill” que els ajudarà a resoldre qualsevol repte.

Vivim un temps canviant, ràpid i líquid on la creativitat ha de jugar un paper fonamental i els nostres infants són els protagonistes d’aquest nou paradigma, i més quan el 65% dels nous oficis que es trobaran els nostres fills i filles encara estan per inventar!

SEGUIM CONNECTATS!

Què estem fent a l’escola Els Arcs durant els dies de confinament?

Durant aquestes setmanes, els tutors i tutores de l’escola mantenen un contacte amb totes les famílies i fan un seguiment el més acurat possible de cada alumne. També els professors de les diverses matèries han anat proposant tasques per fer, retornant-ne les correccions i també han començat a fer trobades on-line amb el grup classe.

Què aprendrem aquests dies?

L’Escola Lys reflexiona sobre els processos d’aprenentatge durant el temps de confinament i com afectarà això als nens i nenes.

Són moltes les famílies que durant aquests dies de confinament es qüestionen si les nenes i nens perdran el curs, si no arribaran a saber tot allò que tocava o fins i tot, com els afectarà, a la llarga, a nivell acadèmic, el moment que estem vivint.

Mantinguem l’esperit d’aventura!

Hem d’ endinsar-nos en un món nou, i que ens pot servir de molt a la vida.

La situació de confinament ens ha fet reorganitzar l’equip de l’Escola Nausica a intensificar la comunicació amb les nostres famílies via telemàtica i a desenvolupar activitats en línia amb el nostre alumnat. A cada etapa ens hem organitzat en funció de les edats, fent propostes lúdiques i educatives amb la voluntat de mantenir el contacte, la motivació i les tasques que estàvem realitzant de forma presencial.

Taller creatiu NausicART

El taller creatiu NausicART del passat 7 de març al Mercat Galvany va ser tot un èxit. Des dels més petits al més grans van gaudir creant i explorant a les caixes sensorials. Totes i tots vam treure l’artista que portem dins! Properament farem l’exposició de totes les creacions a l’escola!